Ook in de binnenvaart wordt de regelgeving steeds uitgebreider. Hierdoor groeien de administratieve lasten van alle partijen die met een schip en/of vracht te maken hebben. In de wet- en regelgeving binnen de scheepvaart gaat het vaak over kwaliteit en het aantonen daarvan.

Hoe zit het met certificaten, materialen, opleidingsniveau van de bemanning, de bevrachting? Voldoet het schip en haar bemanning aan de eisen van EBIS en uw eigen kwaliteitssysteem? Heeft het schip de beschikking over het laatste kwaliteitshandboek en –procedures? Heeft de bemanning de nieuwe procedures gelezen? Er bestaan verschillende modules en systemen om dergelijke gegevens bij te houden, maar ze zijn statisch en bieden geen mogelijkheid tot uitwisseling van gegevens of verdere detailanalyse.

Suneti Solutions ontwikkelde Quality Solution. Een module voor alle partijen in de binnenvaart, waarin gegevens slechts eenmaal ingevoerd hoeven worden. EBIS (en in de toekomst TMSA) is in de Quality Solution geïntegreerd, waardoor u altijd de meest recente versie aan boord heeft. Alle certificaten en kwaliteitsinformatie over de bemanning wordt via een cockpit overzichtelijk weergegeven. Een checklist zorgt ervoor dat u en de bemanning niets over het hoofd zien.


Quality Solution

  • Standaard EBIS vragen
  • Koppeling tussen scheepsdata en EBIS eisen
  • in één oogopslag alle kwaliteitseisen in beeld
  • verhoogde kwaliteit en veiligheid op het schip
  • eenmalige invoer van gegevens
  • door stoplichtweergave duidelijk overzicht
  • vergelijken van data mogelijk
  • constante uitwisseling van gegevens

De Suneti Quality Solution is een alleszins betaalbare totaaloplossing voor een betere kwaliteitsbewaking. U voldoet op een eenvoudige manier aan de gestelde eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een presentatie over wat de Suneti Quality Solution voor u kan verbeteren.

Systeem overzicht
Presentatie aanvragen

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken voor een presentatie.